OZONIZATOR - TIENS

OZONATOR SA AKTIVNIM KISEONIKOM

Zdravstvene funkcije

Respiratorni sistem: poboljšava rad pluća, ako se udahne određena količina aniona, nakon 30 minuta, kiseonik koji su pluća absorbovala se može povećati za 20%, a zatim se izbacuje 14,5% više ugljen dioksida (CO2).
Kardiovaskularni sistem: reguliše krvni pritisak, poboljšava rad srčanog mišića i povećava ishranu srčanog mišića i širenje kapilara čime podiže temperaturu kože.

Nervni sistem: podiže raspoloženje, poboljšava san,  i ima smirujuće i analgetsko dejstvo.

Metabolizam: aktivira različite enzime u telu. Absorbivani anioni snižavaju nivo šećera i kalijuma u krvi i holesterol, povećava nivo kalcijuma u krvi, količinu urina i azot i kreatinin u urinu, ubrzava razvoj skeleta, sprečava skorbut, rahitis i bolesti vezane za nedostatak Vit. E.

Krv: povećava broj belih i crvenih krvnih zrnaca, krvnih pločica i hemoglobin, povećava pH vrednost i skraćuje period zgrušavanja.

Imunitet: poboljšava reakcije organizma, aktivira retikularni sistem i poboljšava antivirusne reakcije.

Prevencija problema sa disajnim  putevima: prevenira bolesti kao što su hronični rhinitis, nesanica, migrena, povišeni krvni pritisak, neregularni ciklusi, neurodermitis, trauma, opekotine itd.Anioni, takođe, stimulišu endokrin, potpomažu izlučivanje želudačnih sokova i povećavaju apetit.

 

Funkcije »pomoćnika za zdrav život«

Osam funkcija ozonskog kupanja  proizvoda za za sterilizaciju i dezinfekciju vode ozonom:
1.    Povećava nivo kiseonika u krvotoku, razbistri i razbudi mozak, poboljšava rad srca i pluća;
2.    Povećava energiju (ATP);
3.    Ubrzava metabolizam, snižava šećer u krvi, masnoće i reguliše težinu;
4.    Pospešuje obnavljanje ćelija, ubrzava zarastanje rana i poboljšava imunitet i ubrzava oporavak kod raznih kožnih oboljenja i čireva;
5.    Reguliše nervne funkcije, širenje krvnih sudova, snižava krvni pritisak i sprečava zatvor;
6.    Ublažava bol i svrab;
7.    Koristi se za negu kose, kao antirid, uklanja steračke pege, mrlje i pigmentaciju;
8.    Preventivno deluje na pojavu raznih zaraznih i hroničnih bolesti.Funkcija pročišćavanja vazduha:

ozon brzo odstranjuje neprijatne mirise iz vazduha kao što su miris duvana i vina, miris ribe, miris truleži i smrad i održava vazduh čistim i svežim.Prečistite vodu za piće i sami napravite mineralnu:

Aktivni kiseonik ubija bakterije u vodi, uklanja hlor i miris, oksidiše jone teških metala, rastvara različite substance i povećava količinu kiseonika, čuva korisne minerale i mikroelemente, čineći vodu ukusnom, neškodljivom i hranljivom.


Funkcija pročišćavanja vode:

 ozon rastvoren u vodi oksidiše teške metale, eliminiše sulfide i pesticide - hemijiska đubriva iz vode i tako je pročišćava.

Funkcija sterilizacije:

 ozon je vrsta rasprostranjenog, visoko efikasnog i brzog agensa za sterilizaciju. Rezultati sterilizacije ozonom su jači nego kod formaldehida, 6 003 000 puta je brži sterilizator od hlora i može da ubije bakterije u nekoliko sekundi. Ako gustina živog kiseonika dostigne kritičnu vrednost: uraditi sterilizaciju u kratkom vremenskom periodu.


Funkcija dezinfekcije:

 ozon razgrađuje pesticide i hemijiska đubriva kao što su organski fosfor, herbicidi i hlor koji se zadržavaju na  voću i povrću, a u isto vreme uništava hormone i antibiotike zaostale u hrani. Ozon, takođe,  oksidira sa štetnim gasovima poput monoksida (CO), azot-oksidom (NO), vodonik sulfidom (H2S), usled čega oni prestaju da budu otrovni.


Funkcija agena protiv ustajalosti:

 ozon oksidira etan koji oslobađaju voće i povrće u vreme skladištenja, takođe uništava buđ i mikrozome; svi navedeni gasovi i bakterije čine da voće i povrće sazrevaju i pokvare se. Ozon zaustavlja hemijiske procese u voću i povrću, usporava sazrevanje, čime postiže da ono ostane sveže. Ozon produžava period čuvanja 3 – 10 puta.

Sterilisanje sudova, pribora za čaj i flaša za mleka:
Sterilisanje opranih noževa, viljuški, činija, štapića, šoljica i flašica za bebe, aktivnim kiseonikom sprečiće pojavu zaraznih bolesti.Sterilisanje i konzerviranje biljaka:
Aktivni kiseonik, ne samo da efektno razgrađuje pesticide koji su se zadržali na listovima, već ubija i bakterije i neutrališe organske supstance, čineči povrće čistijim, neškodljivim za jelo i može se čuvati 3 puta duže ako se ostavi u zapečaćenoj posudi sa aktivnim kiseonikom.Pripremanje ribe, rakova i mesa:
Ispiranje u vodi sa aktivnim kiseonikom će ubiti bakterije, sprečiti katabolizam i učiniti da meso ima dobar ukus i svež miris.Nega kose i kupanje:

Kupanje oksidiranom vodom uklanja mrtve ćelije, dubinski čisti, pospešuje disanje kože, povećava mikrocirkulaciju i olakšava zamor kože.
Oralna higijena:

Pranje zuba i ispiranje grla, ujutro i uveče, vodom sa aktivnim kiseonikom ukloniće zadah i sprečiti stvaranje čireva u usnoj duplji.


Sterilizacija novčića ili igračaka:

Zapečaćenu kutiju sa novčićima ili igračkama napunite aktivnim kiseonikom.
Sterilliše prostorije u kojima su kućni ljubimci:
Koristi se za prevenciju patogena i eliminaciju neprijatnih mirisa, kao kada se psi ili mačke kupaju.


Steriliše odeću, uklanja neprijatne mirise i izbeljuje:

Voda sa aktivnim kiseonikom može da ukloni prljavštinu sa odeće, štedi prašak i vodu, steriliše i sprečava zarazu koja se prenosi kroz vodu, ne ostavlja tragove deterdženta koji iritira kožu, na odeći.
 Efektno rastvara prljavštinu sa čarapa, koje smrde i teško se peru.

Koristi se za sterilizaciju, povećavanje nivoa kiseonika i prevenciju zaraze u akvarijumu:
Ako se vodi doda aktivni kiseonik, on će ne samo uništiti bakterije, teške metalne jone, razne organske supstance, već će povećati koncentraciju kiseonika u vodi i poboljšati vitalnost i metabolizam riba. Pošto postoje razne vrste riba, sa različitim stepenom prilagodljivosti, testirajte ih pre nego što odredite period recikliranja (jednom ili dva puta dnevno).Proizvode kompanije TIANSHI - TIENS možete kupiti samo od distributera kompanije.

 
Pozovite već danas 062/521-217
 Dodaj sajt

Нема коментара:

Постави коментар